Прагляд тэмы - Новости Rockby neta - Форум на :::RockBy.Net:::
:::RockBy.Net:::
Общение РОКЕРОВ

FAQFAQ   ПошукПошук   НаведвальнікіНаведвальнікі   СуполкіСуполкі   РэгістрацыяРэгістрацыя 
 Уласныя наладыУласныя налады   Увайсці і праверыць асабістыя паведамленніУвайсці і праверыць асабістыя паведамленні   УвайсціУвайсці 

Новости Rockby neta

Распачаць новую тэму   Адказаць у тэму    Спіс форумаў :::RockBy.Net::: -> Обсуждение новостей
Папярэдняя тэма :: Наступная тэма  
Аўтар Паведамленне
MiloS
забанен

Допісы: 1510

ДопісДаданае: Чц Вер 28, 2006 12:52 pm    Загаловак допісу: Новости Rockby neta Адказаць з цытатай

Какие то на сайте новости неинформативные.

Рок байнет конешно у меня не единственный источник новостей и все что мне надо узнать я могу узнать в другом месте.
Но, к примеру о том что вышли новые альбомы таких групп как IRON MAIDEN и Ария можно было бы давно сообщить.
Вярнуцца да пачатку
Праглядзець звесткі Адправіць асабістае паведамленне Адправіць e-mail Yahoo Messenger
Aleks
админ

Допісы: 2176

ДопісДаданае: Чц Вер 28, 2006 1:38 pm    Загаловак допісу: Адказаць з цытатай

Хм... не знаю что и ответить...

Новости обычно добавляют Я, Алиса и Мыкита... Видно никому из нас не попалась на глаза ни Ария, ни мэйдэны...

Но быввает и когда находишь случайно на других сайтах новости с рокбайнета Smile...

Впринципе, новости на рокбайнете может добавлять каждый кто хочет...

MiloS
забанен

Допісы: 1510

ДопісДаданае: Чц Вер 28, 2006 2:44 pm    Загаловак допісу: Адказаць з цытатай

Будем знать Very Happy
Вярнуцца да пачатку
Праглядзець звесткі Адправіць асабістае паведамленне Адправіць e-mail Yahoo Messenger
Паказаць допісы:   
Распачаць новую тэму   Адказаць у тэму    Спіс форумаў :::RockBy.Net::: -> Обсуждение новостей Гадзінны пояс: GMT
Старонка 1 з 1

Перайсці:  
Вы не можаце распачынаць тэмы
Вы не можаце адказваць на допісы
Вы не можаце рэдагаваць свае допісы
Вы не можаце выдаляць свае допісы
Вы не можаце галасаваць у апытаннях
Вы не можете прикреплять файлы на форуме
Вы можете закачивать файлы на этом форуме